Om oss

Introduktion

Inprotec är en leverantör till fordonsindustrin, verkstadsindustrin och annan tillverkande industri. Ni kan finna våra produkter i branscher som bilindustri, medicin, mat samt kärnbränsle. Vi representerar ett antal av Europas ledande tillverkare av automation och matarutrustningar.

Vi har en kundfokuserad organisation med över 35 års erfarenhet av fordonsindustri. Vårt mål är att kunna erbjuda en professionell nivå av automatisering med såväl maskiner samt att mata fram en produkt i rätt tid och med rätt kvalitet.

Genom vårt kunnande samt med globala leverantörer vill vi ge våra kunder en möjlighet att tillsammans skapa lönsamhet för ert företag.

Vår Affärside

Att kunna ge våra kunder den bästa lösningen till lägsta kostnad. Detta skall vara möjligt genom att långsiktigt planera och effektivisera vårt företag, så att vi står rustade för konjunkturens berg och dalgångar.

Vår Vision

Att ständigt söka nya lösningar och innovationer, för att kunna vara en självklar partner för den producerande industrin i Sverige.

Om Oss

Vi startade Inprotec under den värsta lågkonjunkturen i mannaminne. Vi fann genom våra kontakter att automatisering blev en nyckelfråga i de flesta företag, för att fortsätta vara konkurrenskraftiga på marknaden.

Snabbanslutning